banner icon AB

A afla cine esti, a ramane in contact cu acea parte profunda din tine, a-ti trai viata intr -un mod liber, a-ti crea viitorul, inseamna sa fii artist al propriei vieti.

Daca biograful scrie despre trecutul unui om, prin Arta Biografica omul poate ajunge sa isi “scrie” viitorul.

Omul aflat la rascruce in viata, cu intrebarile si framantarile sale interioare, cauta sa-si incredinteze povestea unei persoane – consilierul biografic – care se straduieste sa asculte fara judecata, fara curiozitate, fara comparatii.
Prin consilierea biografica tu te poti intalni cu tine, asa cum esti in realitate, fara sa te judeci, fara sa te invinovatesti, fara sa te compari. Consilierul te insoteste pe drumul spre intalnirea cu Fiinta ta profunda. Aceasta intalnire te face sa renasti, sa recapeti bucuria copilului care priveste pentru prima oara lumea.

Devii un OM NOU care a aflat cine este si ce are de facut. Esti artistul propriei vieti, iar viata ta o privesti ca pe o capodopera pe care o creezi constient.

~ ~ ~

*In lume, lucrul biografic se desfasoara pe toate continentele, dezvoltand diverse instrumente si directii de lucru.
In Romania, munca biografica desfasurata de noi am denumit-o Arta Biografica, fiind un concept ce presupune atat lucrul biografic cu ajutorul mijloacelor artistice (pictura, desen, modelaj in lut, poetica, scriere creativa, lucru cu mitul/basmul personal, dans, improvizatie muzicala, teatru initiatic, gestica), cat si ideea ca omul este in esenta artist al propriei vieti, atat timp cat isi traieste constient propria biografie. In acest sens intalnirea de lucru devine ATELIER de creatie a propriei vieti, plecand de la faptul ca individul uman intelege, integreaza si-si re-creeaza viziunea asupra vietii sale dintr-o noua perspectiva.